De katten in het dierenpension

Ons dierenpension heeft ruimte voor in totaal 16 katten. We hebben bewust gekozen voor een klein pension zodat we veel aandacht kunnen geven aan de gasten. De katten kunnen zo individueel begeleidt worden. Dat vinden ze erg prettig. Ook wij vinden een nauw contact met de katten erg fijn. Uiteindelijk hebben we de verantwoordelijkheid over de kat van een ander. Daar moeten we zorgvuldig mee om gaan.

De katten heb prive kennels waarin ze kunnen klimmen, slapen, eten enz. Zodra ze op hun zijn moge ze in de gemeenschappelijke kamer waar de kachel gezellig snort. Hier zijn veel klim en schuilmogelijkheden. Voor de echte waaghalzen hebben we ook onze buitenkennel. Daar kan lekker in de zon gelegen worden. Ook in de buitenkennel kan geklommen worden.

De katten krijgen de hele dag kattenbrokken en wat wat in hun privekennel staan. Daarnaast krijgen ze in de avond als extraatje vlees.
Ook kunnen ze uiteraard de hele dag over hun eigen kattenbak beschikken. Elke dag worden de kattenbakken en kennels schoon gemaakt.
Bij de katten gebruiken we de Feline Health Nutrion lijn van Royal Canin. Een zeer exclusieve lijn. De prijs van dit voer is voor ons erg hoog. We hebben het er voor over, want een goed en smakelijk voer is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van uw kat.
Wilt u dat uw kat zijn eigen voer krijgt dan kan dat uiteraard ook. U moet het dan meenemen, zodat we kunnen voeren zoals u het wilt.

Eigen voer geeft geen korting in de pensionkosten.
Medicijntoediening is geen probleem.
We hebbem verder een dierenarts die bij ons komt. Uiteraard kunnen we ook uw eigen dierenarts raadplegen als er iets mocht gebeuren.

We willen met veel plezier uw kat verzorgen en onze uitdaging is:

Om hem net zo vrolijk terug aan u mee te geven als toen hij kwam!
We hebben zelf ook 4 katten.